Мысли

Мироненко Сергей Минск -2
https://stihi.io/posts/179320
Думки…
(Наталия Рыбальская)

Як чорні та блакитні пташки.
Звивають гнізда, іноді співають.
І наче на душі не так і тяжко,
Але тривога все ж не відпускає…
А раптом вітер, раптом град та злива,
А пташенята зовсім жовтороті…
Весна весела, трошки пустотлива,
І паморозь раптово на звороті.
Та звикли пташки і до примх природи,
І до дарунків сонечка ясного.
Хай небезпечні іноді пригоди –
Життя та щастя переможуть знову.
===========================

Мысли
Из цикла "ДРУГИМИ СЛОВАМИ"

Вот голубые с чернотою пташки
Поют весною, гнёздышки свивая,
И на душе совсем не так уж тяжко,
Но и тревога всё ж не отпускает.

Чудны весны веселье и проказы,
И изморозь вернуться может снова.
Что, если ветер, град и ливень сразу
Застигнут желторотую обнову?…

Но птицы привыкают и к ненастью
И к нежной ласке солнца золотого.
Пусть часто приключения опасны –
Но жизнь и счастье побеждают снова!

12.05.2019