Украинский Гарик 803

Владислав Красса
Український Ґарик 803



За мотивами І. Губермана

Час витікає і життя — за ним,
і спогади нам обрії закрили,
і тужимо найбільше ми за тим,
чого раніше зовсім не цінили.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".