Там твойи плакалы очи...

Владимир Козачек
Там, де прим'ята трава,
Нас звикли бачити ночі,
Там місяць так загравав,
Там твої плакали очі...

Ні, не було там образ,
Там ми плекали надії,
Там щастя бавило нас,
Ми потопали у мрії !

Час нашу мить віддаля,
Але я забувати не хочу
Ніч, що мені віддала
Честь...
Твою чисту... ,
Дівочу...

23-29.11.2020. р.
Владимир Козачек
01.12.2020 р. 18:10