Dam olish maskani

Анатолий Волков 58
Men nima va qanday bilmayman,
Ammo uning tiyinlari yo'q bo'lib ketdi.
Bu beparvoga o'xshaydi, bema'nilik,
ammo kabinada sukunat.

Zo'r berib, qichqirdingiz
to'lqinda bo'g'ilish.
Ayolingiz ho'l edi
Bo'shliqni tan olmaslik
 
Men o'rindiq ostiga qaradim
issiqdan ter chiqdi.
U telegramda / MENda yozgan,
ko'katlarni nima yuboradi.