The souls for a rent

Теодор Минских
Душі напрокат

В небі літають ластівки
В лісі бігають звірі
В морі плавають риби
Але завжди поряд знайомі обличчя

Якщо треба летіти, ти летиш
Якщо треба бігти, ти біжиш
А тут живуть люди з обличчям
З душею напрокат

Коли в людях душі напрокат
Не можеш іти вперед
Коли поряд душі напрокат
Ніхто не повірить в тебе
Якщо маєш час почекати
Навчися бачити
І серед душ напрокат
Шукай допомоги у зоряного неба

Вони завжди заздрять
На те вони люди
Вони завжди плачуть
На те вони душі
Вони завжди можуть
На те вони янголи
І янголи мріють, коли плаче душа

Великі люди з зморшками
Кажуть, що вони дорослі
Малі діти без досвіду
Вірять своїм батькам
Малі діти без досвіду
Іноді довіряють душам
З обличчям знайомих
З душею напрокат

З душами напрокат немає сенсу для дій
З душами напрокат не побудуєш щастя
Душам напрокат байдужі всі твої мрії
Душам напрокат тільки подавай нового дня

Коли здобич мала
За нею спостерігає хижак
Коли здобич квола
Це нагода схопити її
Коли здобич стара
Вона хоче нового дня
Навіть тоді коли в них
Вже душа назавжди напрокат
(c) m1le1ko

programname=("alphabet"); copyright=("by m1le1ko"); a=1; z=100; way=26; subway=4; need=100; have=subway*way; mistake=have-need; alphabet=("a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z"); parts=5; part1=("a b c d e"); part2=("f g h i j"); part3=("k l m n o"); part4=("p q r s t u"); part5=("v w x y z"); part1+(" ")+part2+(" ")+part3+(" ")+part4+(" ")+part5