Роберт Геррик. N-130 Господу XI

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-130) Господу (XI)

К муке и маслу в мой горшочек
Добавь, Господь, мясца кусочек.
Дымок от яства при кипенье –
Тебе, Всевышний, приношенье.


Robert Herrick
130. TO GOD

God! to my little meal and oil
Add but a bit of flesh to boil:
And Thou my pipkinet shalt see,
Give a wave-off'ring unto Thee.