Зори... Эмили Дикинсон

Кариатиды Сны
Emily Dickinson
-----------------
A slash of Blue —
A sweep of Gray —
Some scarlet patches on the way,
Compose an Evening Sky —
A little purple — slipped between —
Some Ruby Trousers hurried on —
A Wave of Gold —
A Bank of Day —
This just makes out the Morning Sky.

*************************************


В небес лазурь -
Стального взмах -
Немного алого в глазах,
Вечерних зорь размах -
Немного пурпура - как вскользь-
Рубинового цвета гроздь -
Вал золотой -
Для банка дня-
То небо Утра для меня.