Кольорова загадка

Юрий Сафроненко
Фарби кружаться юрбою,
Між дерева.
           З
            в
             і
             д
              у
               с
                і
                л
                ь
                !
Нас у танок звуть з собою,
Наче казки заметіль.
Осінь вийшла на парад -
В кольоровий... /дапотсил/

09.12.2020=GoldKing=/кольорова країна Дитинства Еспаньйола/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~ У мене - як у рідній теплій хаті!
~ Зайшов у гості, далі не підеш.
~ У горщику вареники лопаті,
~ Та чай із медом.
~ Соняшник
~ авжеж...
~ Усюди, де ти будеш мандрувати,
~ Мої вірші ти будеш пам'ятать.
~ Бо в них є мед і сіль,
~ Дитинство, батько й мати!
~ В них Сила й Воля,
~ Україна,
~ Слава,
~ Рать!
=GrafBorisfen=17.12.2020/Українська Республіка Велика Київська Русь - це уся Наша планета Земля!/