Гуйре

Аслан Куазо Ингушетия
Басарашца кхаьлай аре –
Дошо гIа да массанахь.
Алхха къегаш яле а сигле,
Шелал хоалу малхацахь.

Бирса я хIанз хийла сайре,
ЛоацагIа да хIара ди:
Тайна дIаэтта я гуйре,
Дуне цунна мутIахь да.

15.11. 20.