У

Аслан Куазо Ингушетия
У да наха юкъе даьржа,
Хийла Iана вохийташ.
Мелла леларах хьо тайжа,
Синах ваьккхе, вожийташ.

Сенна дера-те хьо тхона? –
Да адамлен хаттараш.
Бакъда, адамлено вонна
Ше тIакхеду, шек доацаш.

15-16.11.20.