Новорiчне

Надежда Рубинская
Зима календарна по місту крокує,
Свята чарівні усім людям дарує.

Хай будуть тепло і добробут у хаті,
Хай будуть всі мрії високі, крилаті!

Надбань вам великих, натхнення і сили,
Щоб щастям і радістю очі світили!

Хай буде здоров'я міцним дуже-дуже,
А хто захворів, хай скоріше одужа!

Бажаю вам успіху, віри й любові,
Всі дні у житті нехай будуть чудові!

                11.12.2020