Сны неспокойные

Александр Шевченко 62
Сни мої неспокійні..

В сні неспокійному щоночі -
Твій образ звичний не приходить,   
Хтось інший в снах тебе знаходить,
І ті сни, мабуть пророчі...

Бо далі нам не бути разом,
Те, що було нам не забути,
Кохання ж вже не повернути,
І ні до чого сліз образи...

В душі навік смуток лишиться -
Про щастя мить, що промайнула,
Про долю вдвох, що нас минула, 
А сон з тобою ще присниться...

11-12-20.

#ШевченкоАлександр1962