Кохайте

Леонид Валериевич Жмурко
   

Кохання немає
стандартів та меж,
хтось тихо кохає,
а дехто волає:
«Кохаю!». Ці другі
кохають не менш
ніж перші... Кохання
стандартів не має.

Всі різні в нас плани
та дати, ім’я...
Та всі щось планують
та мрії плекають
про спільне майбутнє,
про спільне життя.
Закохані в мріях
кордонів не знають.

Кохання ховати
від зайвих очей?..
Навіщо? Чому!?
Бо несправжнє можливо?
В житті є чимало
подій та речей,
які приховати
нам конче важливо...

Але не кохання!
Ним діляться всі –
волаючі (тихі),
як світла промінням!
Когось це дратує?
Позбутись тоді
тих варто без докорів
зайвих сумління.

Кохайте,  хто тихо,
хто гамірно, все ж
кохайте!
Цю пору щасливу цінуйте!
Кохання немає
стандартів та меж –
прилюдно чи потай
коханих цілуйте.
.
ЛIРИКА З ПРИСМАКОМ ПОРОХУ,2016-2020 рр.