Гостя

Таисия Цыбульская
Попросилася у "френди" мавпочка з бананом,
каже, що живе далеко - аж за океаном,
каже, сонце там яскраве і пече у спину,
каже, хоче в Україну хоч би на хвилину!

Я кажу: "Ласкаво прошу, приїжджай, френдесо,
будем пити на балконі гаряче "експресо",
одягай товстого светра, бо у нас морози,
і на завтра у новинах "так собі" прогнози".

Як приїхала френдеса - прописалась в хаті,
і не хоче з України назад виїжджати!
Каже: "Ми рідня по крові, я це точно знаю,
ось дивися, від Дарвіна ще й довідку маю!"

14.12.2020
Всесвітній день мавп.