Сон

Радмила Данс
За вікнами бурмоче сон
Чи запросити, чи не треба
Чи залишити просто неба
Хай дихає на скло вікон

Малює дивні вітражі
Сердито рукавом стирає
І знову знаки набирає
Такі знайомі і чужі

Шкребеться тихо у пічі
Дрімоту сиву наганяє
Сюжети з теки вибирає
Щоб показати уночі

12/2020