Пам ятай мене

Радмила Данс
Відпускай мене
відпускай
я побуду
іще недовго
тут
де неба схилився край
обіймає земні пороги

Не питай мене
не питай
що за обрієм
і душою
пам‘ятай мене
пам‘ятай
як нас доля звела з тобою

Ти злітай тепер
ти злітай
вітер крила тобі дарує
не тримай себе
не тримай
хай життя у тобі
вирує

Зберігай собі
зберігай
свою душу відкриту
щиру
свого серця живий розмай
небесам і собі
довіру

Привітай мене
привітай
на безмежних теренах часу
ми зустрінемося
впізнай
і мене серед тисяч
масок

2020