Небесний зорепад

Любовь Лаутар
А в синім небі зорепад-
Казкова мить,казковий світ.
Згоряють зорі лиш для нас
І в лісі папороті цвіт.
Звучить мелодія планет...
У Всесвіта своя симфонія,
Він подарує нам букет:
Сонет, адажіо, рапсодія.
І в Безкінечності завжди
На зустріч Долі нам летять.
Які щасливії Світи,
Для нас, у небі ,зорями горять...