Украинский Гарик 814

Владислав Красса
Український Ґарик 814



За мотивами І. Губермана

Душа відпалала, погасла,
Халат натягнула з ватином,
Але їй і досі не ясно,
Як бути і хто в цьому винен.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".