Украинский Гарик 815

Владислав Красса
Український Ґарик 815



За мотивами І. Губермана

Старий, тримай свій розум ясним,
життєве дивлячись кіно:
лайно буває першокласним,
але це все ж таки лайно.


Оригінал
Старик, держи рассудок ясным,
смотря житейское кино:
дерьмо бывает первоклассным,
но это все-таки гавно.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".