Моя вселенная!

Марина Панфёрова
Мій світе!

Обійняти б тебе, мій світе,
Захистити б тебе від біди,
Посадити в пустелях квіти,
Проливатись дощем туди.

Лікувати пекучі рани,
Забираючи сум твій і біль,
Тихо гладити океаном
Або іншою зі стихій.

Бути поруч з тобою в скруті,
Підставляти тобі плече
І дійти до самої суті,
Зрозуміти душевний щем.

Загасити твої пожежі,
Позмивати де бруд, де кров
І любити тебе безмежно,
І відчути твою любов.