***

Владимир Кушарев-Вода
Уж стены стоит
В плющ одеть,
Пусть ненадолго-
На мгновенье...
Наступит вдруг
Обвараженье!
Завета ветвь
И круговерть!

Walls with'e plush,
Sometimes it's wright...
Maybe for moment,
For...Soul's adventures...
You know that Tastement
Like green branch-
Like Undied nature!

Ужо сцены можна плюшчам
Апрануць на імгненне..
Наступіць час
Прыемнага здзіўлення...
Што запавет як
Быццам бы галіна,
Якой не хочацца самшэць.