Ты отражение моей вселенной!!!

Татьяна Цветкова-Магнетизм Чувст
Когда в твоей судьбе есть человек ,который отражает тебя ,а ты его и вы создатели своей вселенной ,то не важно сколько морей,океанов,миров и веков может разделять вас ,вы неделимы .
When in your destiny there is a person who reflects you, and you reflect him and you are both creators of your universe, then no matter how many seas, oceans, worlds and centuries can separate you, you are indivisible.