Teddy bear

Мищенко Алексей
Teddy bear, teddy bear,
Wash my sudden sprinkle tear,
Give me hugs like I've been used to,
Give me more, than picture do.

Shaking toy like scrambling fear
Always getting closer, clear,
Happy gifted by cuckoo,
Hoping fear shares too.

Teddy, every sudden mammal,
Even a-b-c in grammar,
Bids his eyes to sacrifice
Not to pay the mankind's price...