Новий рiк

Виктор Рыбаков
Рік  за  роком  іде,
Ось  новИй  вже  гряде,
А  години  старОго  спливають,
В  ньому  всяке  було, -
Хтось  робив  людям  зло,
А  когОсь  добрим  словом  згадають.

Та  всіх  бачить  Господь -
І  хто  сіяв  у  плоть,
І  насаджував  в  світі  гріховне,
І  отих  що  в  Христі,
Намагались  зрости,
Працювали  на  ниві  духовній.

Був  нелЕгкий  цей  рік,
Але  Бог  допоміг,
Подолати  хвороби, скорботи,
Словом  нас  підкріпляв,
Нашу  віру  зміцняв,
У  біді  не  залишив  самотніх.

Хай  минають  літа,
І  цей  світ  марнота,
Наше  серце  за  ним  не  шкодує,
Бо  ми  знаємо  там,
У  оселях  Христа,
Бог  нам  вічне  життя  подарує.

Новий  рік  настає,
І  Господь  свою  ллє
Благодать, і  продовжує  милість,
Тож  до  Бога  прийти,
Свою  душу  спасти,
Кожен  грішник  ще  має  можливість.

Ну  а  ми  по  церквах,
У  своїх  молитвАх,
В  нОвий  рік  не  прохаємо  зайве,
Бо  ми  знаємо  Бог,
Тим, хто  любить  ЙогО,
На  добро  лише  все  посилає.



 *Єремія  29:11; Рим 8:28