Свято стукаЕ у дверi

Таня Черненко
Свято стукає у двері -
Чародійство навкруги!
Діти мрії на папері
Малювали залюбки:

Телефон, авто, ялинку,
Кота, Бабу Снігову,
Рукавички у сніжинках,
Подарунки і зиму...

З радістю вони чекають,
Коли прийде Новий Рік
І здійснить усіх бажання
Символ року - добрий Бик!