Багряно-вогняний захiд мiста Лева..

Константин Матаков
***

Багряно-вогняний захід мiста Лева
Костел Магдалини поглинений Сонцем
Зима вночі буде землі королева
А світ - в крижаних візерунках віконцем

Але зупинилося сонце над містом
Воно не бажає прощатися з небом
І каже всім так: Бог і Мати Пречиста
Вітають зі святами вулиці Лева

311220

На фото: Львiв. Вулиця Дорошенка. Захiд.