Лисиця заходу сонця

Константин Матаков
 ***

Вогняна лисиця побігла по Львову
Дахам, стінам, вулицям - знову і знову
Майнув тільки хвіст, що рудий і яскравий
І промінь забарвився світлом кривавим

Лисиця будівлі на мить запалила
Вогонь танцював, як у бурю вітрила
І темрява раптом лисицю догнала
I сонце зайшло - що ж так радості мало?

311220