бумажный самолет

Наталья Андрющенко
Якби і ми
Як паперові літаки
Могли літати
Уяви
Ми серед мрій
Немов птахи
Перехопило подих навіть
Важкий з-під лоба
Відчуваю на собі
Ваш погляд
Заполонив в мені
Собою кров
Невдало сховану
До вас любов
Охороняю
Як скеля
Зовні мовчазна
У полум‘ї
Зсередини згораю
У неба запитаюся
- Чому?
В безмежні очі темні
Заглядаю
Здається я насправді
Вас люблю
Коли так закохалася
Не знаю

Ваш погляд
Залишився на мені
Назавжди це запам‘ятаю