Украинский Гарик 819

Владислав Красса
Український Ґарик 819



За мотивами І. Губермана

Цього ти предку не втовкмачиш,
життя закисло, як болото:
зло демонічне рідко бачиш,
а більш — мерзОта і сволОта.


Оригінал
Смешны сегодня страхи предка,
и жизнь вокруг совсем не та:
зло демоническое редко,
а больше - мразь и сволота.
 І. Губерман