Новорiчне 2121

Таисия Цыбульская
В Україні Новий рік,
ми готуємо пікнік:
ананаси, ще свіженькі,
ріжем дольками гарненько,
апельсинів на городі
назбираєм при нагоді,
ще банан на олів'є -
добре, що усе своє!
Далі - пальму прикрашати.
Треба тата посилати.
З джунглів пальму він приніс,
ледве на вершечок вліз!
Ось нарешті все готово,
всі одягнені святково:
мама у нових бікіні,
у сестри купальник-міні,
брат у шортах із зірками,
тато... в маминій панамі!
Щойно сіли, як до хати
кенгуру йдуть щедрувати:
"Щедрий вечір, добрий вечір,
дайте щось смачненьке з печі!
З Новим роком!"

02.01.2021