Роберт Геррик. N-74 Господу VII

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-74) Господу (VII)

Нет стрел, и лук без тетивы у Бога;
Но это здесь Он терпелив премного.
Летят, как наказанье грешным нам,
И стрелы, и каменья Божьи – там.


Robert Herrick
74. To God
 
God is all-sufferance here; here He doth show
No Arrow nockt, onely a stringlesse Bow:
His Arrowes flie; and all his stones are hurl'd
Against the wicked, in another world.