Поппури на 2 голоса юмор

Валерий Плахотный
В лунном сиянии снег серебрится ……    як же красиво, зоряна мить.
Вдоль по дороге троечка мчится……..      може до мене милий летить
В лунном сиянии ранней весною ……..    як ми кохались, наче вві сні.
Помнятся встречи, друг мой, с тобою……знову зустрінемось ми навесні.

В час роковой, когда встретил тебя   …..зустріч була наша  наче у казці.
Страстно, безумно тебя полюбя   …….     я закохалась,  повірила в щастя.
Сколько счастья, сколько муки…………      скільки світла і надій.
Час свиданья, час разлуки   …………        я твоя, коханий мій.

Дорогой длинною, погодой лунною   ………   видно, хоч голки збирай,
И с той старинною, да семиструнною  …..    що завела мене в рай.
В даль родную новыми путями …………..    вже чекає нас святий отець,
Ехали на тройке с бубенцами   ……………   під вінець, коханий, під вінець.