С час ть е

Сохам Арам
21:52
БА_ЖА_ємо щастя кожній Родині,
Кожній людини у кожній хвилині.
Чекаємо всі його кожної МИ-ТІ,
Чекаємо там де відсутні як ДІ-ТИ…

 Вернемося МИ к джерелу своєму,
До сутності МИ обернемося  своєї.
Крокуєм  в безмір’я МИ роблячи кроки,
Там наші ЧАС-ТИ-НИ очікують роки…

В джерело проЗОРЕ МИ серця очами,
Подивимось прямо як в дзеркало доли.
В чудовій і дивній  глибочині ролі,
МИ СЕБЕ як зерна зберемо у полі!!!