Deep, deep ocean. song

Светлана Сиверко
Deep, deep ocean
Brings its waves to shore,
Deep, deep ocean,
Could you do some more?

Deep, deep ocean,
Leave my thoughts behind,
Deep, deep ocean,
Hide my sorrow, hide!

Make my heart beat still,
Make my soul be steell,
Take me back to life
And return my will.

Deep, deep ocean,
Weaken all my pain,
I can't feel my life
Broken again.

Deep, deep ocean,
I won't come again.
You just promise me -
I don't ask in vain.