Сенна еза яьсса кхийна тIехье

Аслан Куазо Ингушетия
Сенна еза яьсса кхийна тIехье,
Йоацаш хилча цунца вIалла яхь,
Доацаш хилча цунна цхьаккха маьхе
Эздел,  гIулакх, нахацара эхь;
Iалашона цабеш хилча мах цо,
Хоза оамал кхессача цо дIа,
Башха доацаш хилча дика е во –
Иштта тIехье сенна яха Iа?

13.02.17.