Сахуллаш со араваьлча,

Аслан Куазо Ингушетия
Сахуллаш со араваьлча,
Аре сога елаш яр.
Сигаленга хьалхьажача,
Цига седкъий ловзаш дар.

Лаьттар тоъъал со, хьалхьежаш,
Царца сайна сакъийрдар,
Дега боккха лоIам хеташ,
Юха цIагIа чувийрзар.

24.04. 2015.