Башлоам-корта

Аслан Куазо Ингушетия
Башлоам-керто салам телаш,
Со Iуйренца аравоал.
Цунах чIоагIа лоIам хулаш,
Са ди беркате дIадоал.

Даймохк лорабу цо денна…
Са дог хьесташ, сога бел.
Машар кхайкабу дуненна,
Адамленна сатем тел.

Латт из иштта кIаьд а ца луш,
Эзделаха ца бохаш,
Даькъастена доал а дулуш,
Халачунна са тохаш.

17.03. 2015.