Нана-мохк

Аслан Куазо Ингушетия
Укх дунен тIа вяьлча гIоне,
Со хьийстав Iа, Нана-мохк.
Хиннаб даимма хьо гIонна,
Са хьамсара ГIалгIай мохк.

Кхевяьв Iа со эшар хьалуш.
Вахар деза Iомавяьв.
Цунах боккха толам хулаш,
Аз сай зама Iалашъяьй.

Вах со хьона баркал оалаш,
Сай иразан аз хам бу.
Хьона, воI мо, мутIахь волаш –
Хьо хиларах доаккхал ду.

28.02.20.