Къмпинг

Росен Русев
Автор: Р. Русев

По разказ на
     Роси Антов

Раница с дрехи.
Палатка, две кислородни бутилки,
два плавника,неопрен, очила,
лодка и въдици.
И няколко дребни неща.
Още море... синьозелено.
Слънце, Луна
и толкова много звезди.

Морско дъно с миди и раци
и няколко кончета морски.
Пясък, поточе през плажа,
изворче с бистра вода,
а във скалите няколко пещери.
Маса и стол, бутилката водка,
салата от рапани и миди
ве;черен бриз, гладко море,
свещ горяща, восъчни капки
и кучето компаньон.