Оспiвую малi мiста. Овруч

Олег Кравченко 38
Історичне місто поруч –
Древній, славний, гордий Овруч.
Тисяча сімдесят п’ять
Він готовий зустрічать!
Він не раз горів – не вимер!
Князь Великий Володимир
Тут з дружиною бував
І церковку закладав.
Овруч славиться майстрами,
Торгував він прясельцями,
Медом, полотном, хутрами,
Що й тепер дає земля нам –
Вже сьогоднішнім древлянам. 

© Олег КРАВЧЕНКО