Снiговiй

Виктория 75
І розваги, і мороки
зараз принесла зима!
Поглядає пильним оком:
може снігу десь нема???

Мчаться дітлахи на гірку!
Небайдужі до санчат.
Вгору-вниз! Без відпочинку!
Не вщухає снігопад!

Комунальникам не свято.
Долучилося турбот.
Геть мітлу! Беріть лопату!
Двірникам коловорот!

Падолист – тепленька згадка!
Скоро мінус «двадцять два!»
Призвичаїтись спочатку
треба хутко! Бо дива

нас очікують наразі.
З кожним кроком сніговій
закликає до уваги
на шляху зимових мрій.

Сподівання, побажання,
зігріваючи щодня.
Щирі, гарні привітання
втіха кожному й броня.

15.01.2021