Украинский Гарик 827

Владислав Красса
Український Ґарик 827



За мотивами І. Губермана

Стежу з неослабною увагою
як дзюрчать рівненько за столом
обміни безглуздям, неповагою
і нещирим дружності теплом.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".