За тебе - Для тебя

Мария Шандуркова
ЗА ТЕБЕ!

Това, което днес ти кажа,
ще бъде утре само спомен,
към думите пътеки няма -
загребвам ги от извор скромен.

Това, което днес ти кажа,
ще го запомни облак снежен,
ще го запомни зимна хала,
дървото и по него скрежът.

Че думите са с образ земен
и чувствата ги украсяват,
аз красотата им ще взема
за тебе дар - за твоя слава.

05.01.2021 г., Димитровград
Мария Шандуркова