Крещенские морозы!

Люсисолей
З Водохрещем вас, моi любi друзi!
Нехай цей мороз забере всi хвороби i проблеми.
Нехай буде МИР i злагода мiж нами!
Ваша *Lusi*

У химерному свiтi вiршикiв *Lusi Soleil*
--------------------------------------------
А нинi за вiкном мiцний мороз,
Але Хреста звели iз льоду!
В Йордані охрестивсь Христос,
В морозну зимову погоду.

Нехай його осв'ячена вода
Зцiлить тiла I душi нашi,
Бодай неспокiй та бiда
Минае нас назавше!

2018 г

Стишок *Lusi Soleil*
----------------------
Крещенские морозы!

В Крещенские морозы
берегите нос!
Мороз вышибает слёзы,
он Праздник нам принёс!

В купель войдёшь не сразу,
по сторонам  глядя!
Мороз убьёт заразу
с COVIDOM навсегда!

2021 г.

Крещенские сюжеты.
Хатки, домики, избушки.
Бумага.Акварель *Lusi Soleil*
2018 г.