Веска

Величка Петрова
ВЕСКА
          ЧРД

Пъстра българска
градина
буйна ароматна
мина.
И плени Стюарт.
И ето!
Той е българин
в полето
на билата лекокрили
в езерата Рилски
мили.

Там ли
дом любим направи
с българо-английски нрави
за любимата принцеса
Веска…

Но сега къде са!?
       24.01.21г.