Вiчнiсть

Александр Ноцкий
Щось змінилося... Піна вкриває останніх,
і над першими в’ється прозора «алеф»...
Хтось забутий виконує сни і бажання...
Світ всміхається долі без долі... Але

ледь прикрашений всесвіт мовчить і не бачить
для нового початку серйозних підстав,
і останнє не краяне серденько плаче
над тяжкою, мов камінь відродження, «тав»...