Кавовий настрiй

Ирина Гыбина
Смачної кави аромат
Мене зрання обволікає.
Але ж накинутий халат
Плечей моїх не зігріває.

Кружляє голову напій,
Задовільнив мої бажання.
І тихим сяєвом обрій
У серці чується кохання.

Тендітна посмішка, мов шовк
Моїх торкнеться вуст раптово.
Здається, що і світ замовк?
На мить усе таке казкове!

Чудовий кави аромат,
Як гіркота твоя ласкава!
Натхненням пустощі кімнат
Тепер наповнені яскраво.
(24.07.2020)