Де Бог там Любов

Любовь Лаутар
А світ на добро несказанно багатий,
На радість, кохання, на зустріч і знов
Прямує вже щастя від хати до хати,
Єднає серця у велику Любов.
Бо сонце і місяць у русі стрімкім,
Сценарій Господній основа основ.
І знає все людство, що істина в тім -
Де є сам Господь - там і вічна Любов.