отак i буде...

Вера Деревьянко
Боляче усім нам люди буде..,
 Бог гріхи нікому не забуде.

Старі все знають
та
Не змінять.,.
 молоді
змінили б
 та не знають і не вміють,,,
Отак і будем в світі жити то полаємо життя то будемо хвалити.