Повiяло теплом iз Мiлового!..

Олег Кравченко 38
Повіяло теплом із Мілового!..
Моя мала Вітчизна, отчий дім!.. 
Сьогодні не хотів би більш нічого,
Як опинитись в домі дорогім.
Так  хочеться зустрітись з земляками,
Побачить степ, що навесні зацвів
То рясткою, шафраном, полинами,
То килимом яскравих воронців.
Хай зігріває доля міловчан,
Над Міловим – лиш мирнії світанки!
За це молюсь, поки горить свіча,
В моєму серці буде до останку.
© Олег КРАВЧЕНКО
29 січня 2021 року